"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Квітень » 14 » Баян до Києва доведе. Чернігів уже аплодував нашому земляку
16:09
Баян до Києва доведе. Чернігів уже аплодував нашому земляку

У березні відбувся обласний конкурс музикантів серед учнів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів. Другий рік Ічнянську школу мистецтв представляв неодноразовий переможець обласних конкурсів, учасник XV Міжнародного молодіжного фестивалю «Мистецькі барви» Богдан Ночовський. Цього року юний віртуоз знову отримав перемогу і був нагороджений дипломом лауреата.

Богдан живе у Городні. Навчається у Гмирянській загально-освітній школі І-ІІІ ступенів. Тут і став відвідувати філіал Ічнянської школи мистецтв.
Коли Богдан уперше взяв до рук баян, то зрозумів, що це саме той інструмент, який допоможе висловити всі його почуття.. Викладач і наставник Олена Кириченкойого допомагала обдарованому учневі опановувати перші сходинки музичної грамоти, знайомила зі світом мистецтва. Кожна людина має безмежні можливості, важливо тільки вчасно їх розгледіти та реалізувати. Вже з перших хвилин на сцені Богдан зумів захопити слухачів яскравістю та щирістю почуттів, віртуозним виконанням.
Дев’ятикласник Богдан займається музикою вже п’ятий рік. Гра на баяні для хлопця не просто захоплення, він мріє стати професійним виконавцем і планує цього року вступити до Чернігівського музичного училища ім. Л. Ревуцького. .
Батьки з повагою ставляться до вибору сина, розуміючи, що доля музиканта особлива.

Світлана Целєва
.
Переглядів: 430 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук