"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Січень » 19 » Багатодітна родина залишилася без житла
15:17
Багатодітна родина залишилася без житла

17 січня, за п’ятнадцять хвилин до другої ночі, ічняські вогнеборці отримали повідомлення про займання приватного житлового будинку у Бурімці. Прибувши на місце пожежі, рятувальники побачили, що дерев’яна хата вже повністю охоплена полум’ям. Лише о двадцятій хвилині на шосту вдалося остаточно ліквідували пожежу. Внаслідок дії високої температури полум'я постраждав 7-річний син господарки оселі. З опіками кінцівок та тулуба І-ІІ ступеня «швидка» доставила його до реанімаційного відділення Ічнянської центральної районної лікарні.
За словами в.о. начальника районного відділу УДСНС в області Назарія Бобошка, у будинку проживала багатодітна родина: 30-річна мати, її співмешканець та п'ятеро дітей. Уночі один з хлопчиків прокинувся, і в іншій кімнаті побачив горіння. Дитина одразу розбудила дорослих. Мати та її співмешканець кинулися рятувати дітей з небезпечної зони. Поки дорослі відшукали 7-річного Андрійка, який сховався зверху на двоярусному ліжку, дитина від дії високої температури отримала опіки.
Ймовірно, причиною виникнення пожежі послужило порушення правил пожежної безпеки при монтажі димаря нагрівальної печі. Вогнем знищено покрівлю та перекриття будинку, пошкоджено стіни та майно господарів.
Ярослава Середа
Фото Богдана Кубая
Переглядів: 403 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук