"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Вересень » 15 » Авто не розминулося з моторолером, а п’яний скутерист збив дитину
15:17
Авто не розминулося з моторолером, а п’яний скутерист збив дитину
11 та 12 вересня в Ічні сталися дві аварії. На місце ДТП виїжджала чергова бригада «швидкої допомоги». Серед постраждалих і восьмирічна дитина.

11 вересня, близько 20-ї години, на перетині вулиць Максиміхіна та Ковалівки автомобіль «Део Ланос» зіткнувся з моторолером «Viper Active», який рухався по головній. 18-річний водій моторолера отримав тілесні ушкодження і був доставлений до хірургічного відділення райлікарні зі скальпованою раною голови та переломом лівого колінного суглоба.
До речі, це вже не перша аварія на цьому перехресті. Тому, на прохання жителів, виконком міської ради прийняв рішення встановити на проблемній ділянці траси додаткові дорожні знаки: «Лежачий поліцейський» та «Обмеження швидкості», зокрема й примусовий засіб зниження швидкості – «лежачого поліцейського» на вулиці Ковалівка. Про це повідомила мер Оксана Андріанова.
12 вересня ДТП сталася на вулиці Воскресінській близько 14-ї години. П’яний водій скутера VIPER наїхав на восьмирічного велосипедиста. Скутерист та дитина отримали тілесні ушкодження. Постраждалого хлопчика доставили до райлікарні.
За словами заступника начальника слідчого відділення Ічнянської поліції Олександра Крихтенка, відомості за цими фактами внесені до єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України (порушення правил безпеки дорожнього руху). Наразі тривають слідчі дії.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 458 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук