"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Липень » 8 » Активний відпочинок з духовним збагаченням
13:17
Активний відпочинок з духовним збагаченням
Церква християн віри Євангельської п’ятидесятників «Добрий самарянин», що не один рік діє в Ічні, провела свято для дітлахів.
Три дні поспіль, з 22 до 24 червня у міському парку працював спортивний майданчик, де близько сотні учасників мали змогу поєднати активний відпочинок з духовним збагаченням. . Кожного дня на них чекала насичена та різноманітна програма. Хлопчики та дівчатка грали в спортивні ігри, брали участь у естафетах, конкурсах, стрибали на надувних та пружинних батутах, спускалися з гірок. Також слухали розповіді про добро і зло та слово Боже. І всім було цікаво та весело.
– Проведення таких майданчиків сприяє вихованню молодого покоління у християнському дусі, вчить моральним цінностям. Але дітям це потрібно доносити в ігровій формі, і добрим словом, і ділом, як тому вчить Євангеліє. Тож і організували для них такий відпочинок. І все це безкоштовно, – говорить пастир «Доброго самарянина» Микола Конончук.
Дорослі теж не залишилися байдужими.
– Більше б таких заходів влаштовували для дітей, – говорять батьки – приємно дивитися на посмішки малечі та їхні розваги..
Організатори вірять, що посіяне слово Боже відкладеться у їхніх серцях, збереже від помилок у майбутньому, а веселе дозвілля залишиться у приємних спогадах
Світлана Цюпка
Переглядів: 399 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук