"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2013 » Вересень » 11 » Акція «Добрі серця»
09:32
Акція «Добрі серця»
Поділись іграшками
Дев’ятикласниця гімназії ім. С. Васильченка Таня Денисенко, готуючись до нового навчального року, перебирала свої речі. І звернула увагу, що багатьма із них користуватися вже не буде, хоча це ще цілком придатні іграшки, фломастери та інше шкільне приладдя. У дівчини з’явилася думка, що комусь ці речі можуть знадобитися. От якби зібрати зайве і віддати в дитячий будинок! Хай би діти пораділи, як вона, коли батьки купували або знайомі дарували іграшки. Цю ідею підтримали три подруги-однокласниці: Таня Соляник, Даша Забіла та Надя Ключка.
Дівчатка вирішили організувати акцію під назвою «Добрі серця» зі збору іграшок для дітей із сиротинця. Її початком став власний внесок у скарбничку приємних для дітлахів речей, потім залучили своїх однокласників і сусідів, а 24 серпня приймали іграшки для дітей-сиріт у центральному парку м. Ічні.
– У кого батьки є, той має все необхідне, можливо, навіть більше, ніж потрібно. А в кого немає… Нехай ті діти знають, що в цім світі вони не самі, що їх підтримують і про них піклуються, – вважає Даринка.
Для тих, хто також хоче приєднатися до цієї благородної справи і взяти участь в акції, яка триватиме до 20 вересня школярки пропонують свої номери мобільних телефонів: (066)6619949 – Тетяна Денисенко, 0970574768 – Тетяна Соляник. Дівчатка знайдуть спосіб зустрітися та прийняти іграшку з ваших рук.
– Треба тільки підготувати речі для передачі, щоб вони були чисті й неушкоджені. – зауважила Тетянка Соляник.
Не будьте байдужими! Зробивши невеличку добру справу, ви принесете велику радість дитині-сироті.
Наталія Черненко
На знімку: Тетяна Денисенко, Тетяна Соляник та Дарина Забіла запрошують до участі в акції «Добрі серця».
Фото автора
Переглядів: 491 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук