"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Грудень » 9 » Абітурієнтам
12:27
Абітурієнтам
Хочеш стати рятувальником?
До закінчення навчального року залишилося зовсім небагато, тому випускники, обираючи професію, цікавляться, куди піти навчатися, щоб стати рятувальником. Начальник районного відділу МНС України у Чернігівській області Віктор Кравець розповів: – Управління МНС України у Чернігівській області щорічно очікує випускників відомчих навчальних закладів для підрозділів МНС області. Вже розпочато відбір кандидатів до вступу у виші в 2012 році. Від нашого управління професію рятувальника можна здобути, у Харківському Національному Університеті цивільного захисту України, Львівському державному Університеті безпеки життєдіяльності, Черкаській Академії пожежної безпеки ім. Героїв Чорнобиля, Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту.
Відбір кандидатів здійснюватиметься до 15-го травня поточного року. На первинному етапі абітурієнтам необхідно звернутися до керівництва місцевих органів МНС та Держтехногенбезпеки в області. З ними проведуть співбесіди і нададуть відповідну інформацію про умови вступу до конкретного навчального закладу та проходження служби в органах і підрозділах цивільного захисту, порядок навчання, перелік документів, які необхідно зібрати і надати для створення особової справи.
У вищих навчальних закладах за державним замовленням за напрямком підготовки «Пожежна безпека» складаються іспити з української мови та літератури, математики, фізики або хімії, фізичної підготовки.
У Вінницькому вищому професійному училищі цивільного захисту за державним замовленням з напрямку підготовки «Організація та техніка протипожежного захисту» абітурієнти складатимуть іспити з української мови та літератури, математики, фізичної підготовки.
Переглядів: 589 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук