"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Травень » 13 » Аби позбутися жертви, зловмисник спалив тіло на городі
13:08
Аби позбутися жертви, зловмисник спалив тіло на городі
Звістка про жорстоке вбивство 87-річної ічнянки Кубрак Галини шокувала Ічню. За чутками, літню жінку не просто вбили, а й спалили.
За інформацією начальника слідчого відділення Ічнянського відділення поліції Олександра Крихтенка, шостого травня до чергової частини зателефонувала ічнянка Олена Дирда і повідомила, що пішла з дому й не повернулася її бабуся Кубрак Галина, з якою вони разом проживають. На місце негайно прибула слідчо-оперативна група відділення поліції, а згодом і колеги з головного управління.
Під час огляду помешкання заявниці, правоохоронці виявили на стінах кров. Лише тоді, під тиском неспростовних доказів трагедії Олена зізналася, що три дні тому між її співмешканцем 61-річним Михайлом Конопльовим та бабусею виникла сварка, яка переросла у бійку та закінчилася смертю старенької. Аби позбутися тіла, зловмисник спалив його на присадибній ділянці, а останки закопав.
За словами сусідів, Галина Денисівна молитвами рятувала багатьох людей. До неї приїжджали за допомогою навіть з інших районів. З внучкою прожили в одній хаті понад 20 років. Співмешканець Олени оселився у будинку Галини Денисівни всього півтора місяці тому. З Оленою познайомилися по Інтернету. На людях завжди з’являлися удвох. Кажуть, саму він її нікуди не відпускав. Люди підозрюють у злочині і внучку, хоча й не відкидають версію, що співмешканець міг її застрашити.
Інформація про дану подію внесена до єдиного реєстру досудових розслідувань, відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 Кримінального кодексу України (вбивство).
Підозрюваного затримали. Наразі триває досудове розслідування. Якщо вину підозрюваного буде доведено, йому світить позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 409 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук