"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Травень » 19 » А у мам в неділю було свято
13:48
А у мам в неділю було свято

Щороку, у другу неділю травня, весь світ відзначає День матері. Цього дня усі найтепліші, найкращі слова – нашим ненькам, дякуючи за любов, теплоту, самовіддачу і самопожертву.
А на державному рівні прийнято вшановувати багатодітних матерів, мам героїв. Під час святкового концерту в РБК їх зі святом привітали керівник апарату райдержадміністрації Марина Свинар, заступник міського голови Віктор Крихтенко та голова районної ради Григорій Герасименко. Традиційно були нагородження. Спільними грамотами районної державної адміністрації та районної ради нагородили прийомних матерів: Лідію Заїку із Дорогинки та Вікторію Бабіцьку з Бурімки, і матір-героїню із Рожнівки Ірину Павлюк, яка народила та виховала п’ятьох дітей.
Медаллю «За гідність і патріотизм» від «Тилового фронту Ічнянщини» нагороджена Валентині Середенко з Іваниці. Цієї відзнаки жінку удостоїли за те, що виростила патріота, який мужньо захищав Батьківщину у зоні АТО. Там її син Богдан отримав тяжке поранення. Нагороду вручила голова організації Ніна Кошмар
Продовжився захід святковим концертом за участі місцевих вокалістів та хореографічних колективів.
Андрій Грудницький
Переглядів: 451 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук