"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Квітень » 17 » «А я справжній українець!»
15:17
«А я справжній українець!»

Під таким гаслом нещодавно в обласному Палаці дітей та юнацтва відбувся фінал фестивалю талановитих старшокласників з різних куточків Чернігівщини.
Серед вісімки фіналістів, відібраних з двадцяти восьми учасників, за звання справжнього українця змагався вихованець Ічнянського районного будинку дитячої та юнацької творчості, дев’ятикласник місцевої школи №1, Андрій Степанов.
Обдарований талантами хлопець вразив глядачів і журі розмаїттям своєї майстерності у номінаціях: «Я маю талант», «Реставратор подій», Козацька кухня». В «Артистичній» розкрив свою любов до українського танцю, зірвавши виступом бурхливі оплески глядачів. Дівчата-активістки ІРБДЮТ допомагали Андрію на сцені, активно вболівали та гаряче підтримували хлопця разом з його мамою Лідією Андріївною.
За підсумками журі творчий старшокласник отримав грамоту «За козацьку майстерність» і книгу про історію козацтва. А ще дав інтерв’ю обласному радіомовленню, в якому зачитав патріотичні вірші, бо, як і справжній українець, переживає за майбутнє України.
Фінансову підтримку на участь у фестивалі Андрію Степанову надав депутат обласної ради Віктор Кияновський.

Олена Марченко, педагог – організатор ІРБДТЮТ
Переглядів: 454 | Додав: lora | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук