"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Грудень » 25 » А чи справжня борода в тебе, дідусю?
15:28
А чи справжня борода в тебе, дідусю?

Чотирирічна Сашуня Драган з Ічні, як і всі діти, вірить у чудеса і в Діда Мороза. Написала йому листа і нетерпляче чекає на подарунки. А коли побачила його на святі у дитячому садочку, підійшла і запитала: «Можна вас за бороду посмикати?». Він дозволив – і Наталочка смикнула. Трохи боязко й обережно, щоб не зробити дідусю боляче.
Немає нічого найщирішого в цьому житті, ніж світлі й радісні оченята дітей, які вірять в те, що перед ними справжній Дід Мороз.
Ми, дорослі, вже точно знаємо, що й борода не справжня, і сам Дід Мороз, і ковбаса для олів’є на прилавках, і реформи в країні, і ще якісь там обіцянки влади. Бо у дорослому житті взагалі дуже мало справжнього: доброти, поваги, чесності, безкорисливості, вдячності, надійності…
Але попри все це напередодні Новорічних і Різдвяних свят ми вкотре всією душею хочемо і бажаємо одне одному залишити старі проблеми в попередньому році і дочекатися в наступному здійснення найфантастичніших мрій.
Тож попросимо у новорічну ніч Діда Мороза, Бога, безмежне зоряне Небо, Президента в телевізорі (хто в кого вірить) послати нам мир, здоров’я, благополуччя, достаток і любов. Попросимо – і самі до роботи: вперед до змін, до нового, до кращого, до СПРАВЖНЬОГО. Не сидіти й не чекати, а терпляче й вперто «заробляти» здійснення своїх бажань.
фото Наталії Єпіфанович
Переглядів: 421 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук