"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2012 » Листопад » 30 » 6 грудня – День Збройних Сил України
12:42
6 грудня – День Збройних Сил України
Патріоти Батьківщини

Бойовий шлях 1420-го Польового фронтового артилерійського складу, перейменованого пізніше у військову частину А-1479, почався 22 червня 1941 року. У складі різних частин і фронтів він пройшов нелегкими тернистими шляхами Великої Вітчизняної війни, після чого з Приволзького воєнного округу прибув на роз’їзд «Августівський» Південної залізниці та був зарахований до складу військ Київського воєнного округу. Начальниками бази, а потім 6-го арсеналу Міністерства Оборони України І розряду, в різні роки були 18 військовослужбовців.
Нині дружний колектив військової частини очолює полковник Андрій Коваленко. До керівного складу входять підполковники: заступники командира Іван Пирожок та Микола Батюк, головний інженер Ігор Малежик, які присвятили своє життя мужній професії.
[c]
На сьогодні прийнято рішення щодо розформування деяких об’єктів, на яких зберігаються значні обсяги боєприпасів. Розгляд питання щодо розформування арсеналу поблизу м. Ічня задля зменшення техногенного навантаження на населені пункти перебуває на завершальній стадії: придатні боєприпаси залишаються для обороноздатності, а непридатні ідуть на утилізацію.
Військовослужбовці військової частини А-1479 допомагають підшефним організаціям, проводять уроки мужності в школі, допомагаючи виховувати у підростаючого покоління почуття патріотизму. Вони й надалі успішно виконують покладені на них завдання, демонструючи високий професіоналізм, як справжні патріоти своєї Батьківщини.
Наталія Черненко
На фото: військовослужбовці в/ч А-1479
Переглядів: 1123 | Додав: 12345 | Рейтинг: 2.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук