"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Серпень » 4 » 420 тисяч – на житло для молодих хірургів
14:35
420 тисяч – на житло для молодих хірургів
Минулої сесії депутати районної ради з-поміж інших питань займалися й розподілом коштів. На що їх тільки не виділяли: на вікна, стелажі, програмне забезпечення та інше.
Найбільше грошей виділили на придбання житла для медиків – 420 тис. грн. Їх передали ЦРЛ, яка згодом і купить будинок чи квартиру молодій сім’ї хірургів.
Центру первинної медико-санітарної допомоги виділили 40 тис. грн. на вогнегасники, 50 тис. грн. на чотири комп’ютери і 15 тис. грн., щоб підключили Інтернет.
Покращиться також і матеріально-технічний стан шкіл. У їдальні Гмирянської ЗОШ з’явиться новий холодильник, на який з бюджету виділено 10 тис. грн. Крім того відділу освіти передали 80 тис. грн. на придбання вікон для Гужівської школи. Відділ освіти отримає з районного бюджету 47 тис. грн. на програмне забезпечення для ведення єдиної бази даних загальноосвітніх навчальних закладів, керування шкільними процесами, розрахунку навантажень вчителів, складання розкладу занять, обліку дітей шкільного віку.
Районну культуру фінансово підтримала депутат обласної ради Олена Шинкаренко. Мешканка Прилук передала 5 тис. грн. на придбання періодики для дитячої бібліотеки та на покращення матеріально-технічної бази ЦРЛ.
У зв’язку із закриттям комунального підприємства «Бюро технічної інвентаризації» районному трудовому архіву виділили 29 тис. грн. на придбання стелажів для зберігання архіву БТІ.
У районі триває переведення держустанов на альтернативні види палива. Цього року планується на централізоване теплопостачання перевести ЦСССДМ. Для цього з бюджету району виділили 40 тис. грн. на придбання труб для теплотраси та 37 тисяч для купівлі лічильника тепла.
Андрій Грудницький
Переглядів: 413 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук