"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Січень » 22 » 150 заявок на тиждень – ремонтують 100
15:14
150 заявок на тиждень – ремонтують 100
Кілька місяців не працює стаціонарний телефон – з цією проблемою доводиться нині «миритися» багатьом жителям району. Приміром, у хуторі Коршаки Заудайської сільради єдиний телефон не працює майже чотири місяці. Депутат районної ради Валентин Борщ неодноразово звертався до «Укртелекому»: вперше – 30 вересня, востаннє – 7 грудня. Кілька разів приїжджали, ремонтували, але телефон не працює до сьогодні.
– За тиждень до дільниці, буває, надходить до 150 заявок на ремонт телефонів, додається ще й відновлення інтернету, – пояснює начальник станційно-лінійної дільниці №2 «Укртелеком» Віктор Зуй. – Ми фізично не встигаємо оперативно реагувати на всі виклики, особливо у віддалених селах. Обслуговуємо 53 села та хутори. На ремонти виїжджають три монтери, ще двоє обслуговують Ічню. Якщо хтось із них захворів чи пішов у відпустку – то взагалі біда. Раніше, наприклад, у Монастирищі, Івангороді, Парафіївці, Більмачівці, Крупичполі були свої майстри. У трьох останніх селах скоротили нещодавно. Десять років тому на дільниці працювали 70 чоловік, рік тому – 20, зараз – лише 12. Як би ми не хотіли допомогти усім, але це не вдається. У місті і в селах, через які пролягають центральні траси, телефони ремонтуються оперативніше.
На жаль, багато людей, а саме пенсіонерів, не можуть подати електронну заявку на ремонт телефону. У когось немає мобільного, а в когось телефон із диском і немає «зірочки». Через це заявки часто не надходять. І коли жителі району вимагають перерахунку абонентної плати, ми не можемо його зробити без заявки.
Заявку можна подати не тільки по телефону, а й особисто до центру обслуговування абонентів у Ічні, наголосив Віктор Зуй.
І запевнив, що до кінця місяця бригада виїде ремонтувати телефон у Коршаках. Однак застеріг: якщо там пошкоджено підземну лінію, на відновлення зв’язку до потепління сподіватися марно.
Андрій Грудницький
Переглядів: 417 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук