"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 15 » 112 боржників – на «Дошці ганьби»
14:59
112 боржників – на «Дошці ганьби»
Щоб боротися з боржниками, зокрема й тими, хто не сплачує аліменти на дітей, Міністерство юстиції вже застосувало один із методів покарання – психологічний вплив.Людину, яка має борг більше півроку по сплаті аліментів, можна знайти за прізвищем і датою народження за посиланнямhttps://erb.minjust.gov.ua/#/search-debtors.
Один із радикальних заходів щодо невиплати аліментів – так звана «Дошка ганьби» вже запущена Фейсбуці. Її створено за дорученням міністра юстиції Павла Петренка та начальника управління ДВС ГТУЮ в Чернігівській області Сергія П’ятниці. Зокрема Ічнянський районний відділ державної виконавчої служби таку афішу вже оприлюднив на своїй сторінці. До списку злісних боржників вже потрапили 112 «достойних героїв», серед яких 14 жінок. Щомісяця дошка буде оновлюватися.
До речі, п’ятеро батьків, які мали заборгованість, уже сплатили аліменти на загальну суму 189 165 грн. Також 13 березня Ічнянський районний суд прийняв перше рішення про притягнення боржника до адміністративної відповідальності за несплату аліментів – 120 годин суспільно-корисних робіт.
Світлана Цюпка
Переглядів: 420 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук