"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2015 » Липень » 3 » 10 липня стартує вступна кампанія-2015
13:50
10 липня стартує вступна кампанія-2015
Вступна кампанія-2105 триватиме з 10 липня до 14 серпня і складатиметься з трьох хвиль зарахування. Цьогоріч змінився обов’язковий пакет документів вступника: медичну довідку можна не подавати.
Почати заповнювати свої заяви пріоритетності абітурієнти зможуть після старту вступної кампанії. Перші рейтингові списки будуть оприлюднені не пізніше 2 серпня.
Однак термін подачі документів на різні кваліфікаційні рівні та різні спеціальності неоднаковий. Подача документів на спеціальності, де є творчий конкурс, вступні іспити, або ж де треба проходити співбесіду, закінчиться 24 липня. Творчі конкурси проведуть у кілька етапів з 21 липня до 1 серпня. Вступні іспити та співбесіди – дещо пізніше – з 25 липня до 1 серпня.
В усіх інших абітурієнтів, які вступатимуть після школи на основі лише ЗНО та атестата, востаннє документи приймуть 1 серпня.
Що стосується освітньо-кваліфікаційних рівнів спеціаліста та магістра, то строки прийому документів для них визначатимуть самі університети.
У вишах введені вагові коефіцієнти для розрахунку підсумкового бала абітурієнта. При цьому їхня сума не має перевищувати одного бала, а вага атестату тепер становить менше 10% від загального конкурсного бала. Тобто це може бути максимум 20 балів від загальних 200.
Нагадуємо, що у ході вступної кампанії дійсними будуть сертифікати ЗНО, отримані лише у 2015 році.
Ярослава Середа
Переглядів: 487 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук