"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2016 » Лютий » 1 » 100 тисяч гривень – на ремонт дитячого відділення
08:59
100 тисяч гривень – на ремонт дитячого відділення
По 50 тисяч гривень, виділених з обласного бюджету на здійснення депутатської діяльності, передали дитячому відділенню ЦРЛ депутати обласної ради Віктор Кияновський та Юрій Болоховець. Кошти збираються використати на ремонт дитячого відділення.
Зустріч із колективом райлікарні відбулася 26 січня у рамках єдиного дня депутата.
Віктор Кияновський, обраний депутатом обласної ради уже вп’яте, щороку допомагає ЦРЛ власними коштами та вже чотири роки поспіль передає виділені йому депутатські кошти на потреби лікарні. До нього долучився і Юрій Болоховець, який став обласним депутатом уперше.
Спілкуючись із виборцями, народні обранці відмітили, що до них надходить багато звернень. І хоча 90% з них не пов’язані з депутатською діяльністю, жодне не залишається без уваги.
Депутати активно працюють над розв’язанням проблем виборців. Зокрема, за сприяння Віктора Кияновського із обласного бюджету виділено 1,3 млн. грн. на реконструкцію блоку очисних споруд. Крім того, ще 200 тисяч має надійти із міського бюджету. Також йде пошук вирішення проблеми високої ціни опалення квартир у Дружбі. Там змонтували альтернативну котельню, але оплата за тепло для людей збільшується втричі, хоча мала зменшитись. Наразі тривають переговори щодо зниження тарифу з керівниками області та теплопостачальником, вивчається обґрунтованість тарифу.

Андрій Грудницький
Переглядів: 413 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук