"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 15 » Зустріч поштових працівників запам’ятається надовго
16:05
Зустріч поштових працівників запам’ятається надовго

4 березня відбулася зустріч поштовиків, приурочена Міжнародному жіночому дню, – адже у цій галузі працюють переважно жінки.
У затишній атмосфері залу «Оазис» зустрічали гостей ведучі свята Оксана Філатова та Лідія Довбня. Вдало переплітались віршовані поздоровлення ведучих з піснями та жартами у виконанні Тетяни Скляренко та її сина Миколи.
Не оминули жодної ділянки роботи пошти: керівний склад, ревізорів, працівників бухгалтерії, відділу передплати, головної каси, страхової дільниці, технічного персоналу, водіїв, відділення зв’язку. Про кожного сказали добре слово.
Згадували кумедні ситуації зі своєї роботи Ніна Катроша, Тамара Растєгаєва, Микола Алфьоров, Валентина Олешко, Олена Кубрак. Цікаво пройшла вікторина.
Листоноші – це ті «бджілки-трудівниці», які за будь-якої погоди несуть нам кореспонденцію, періодику, пенсію. Дякували присутнім пенсіонерам: Тамарі Кисиленко, Надії Коваленко, Лідії Ткаченко, Ніні Горовій. У березні цього року виповнюється 50 років, як Ніна Семенівна працює листоношею. Попри всі життєві труднощі, вона залишається оптимістом і далі передає свій набутий досвід молодшим колегам. До речі, нещодавно вона набула ще й статус «Прабабуся». Естафету поколінь прийняла від мами молода, але досвідчена Людмила Коваленко.
Присутні привітали з днем народження ведучу свята Лідію Довбню, яка подарувала свою поезію. Звучали віршовані рядки про Україну, колег-поштовиків. До речі, зал «Оазису» був прикрашений вишивками – роботами іменинниці.
Згадали поіменно і тих, хто вже переступив межу вічності, їх пам’ять вшанували хвилиною мовчання.
Розходились пізно ввечері, заряджені атмосферою свята. Зі сльозами на очах пенсіонери дякували організаторам цієї зустрічі та працівникам і керівнику бару «Оазис» Валерію Борщу.

Оксана Філатова
Переглядів: 477 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук