"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Жовтень » 15 » Життя в зоні евакуації повертається до звичного ритму
10:05
Життя в зоні евакуації повертається до звичного ритму
Уже 10 жовтня відновилися перші автобусні рейси. Наступного дня не було рейсів тільки Ніжинського автопарку. Але, кажуть працівники автостанції, охочих кудись їхати було не так і багато. На ранок п’ятниці всі маршрути відновлено.
10 жовтня частково відновила свою роботу райлікарня. Зокрема, у приймальному відділенні прийом вели сімейні лікарі. 11-го у поліклініці хворих приймали вузькопрофільні спеціалісти.
Про повноцінне відновлення роботи ЦРЛ, зокрема стаціонарних відділень, поки мова не йде. У лікарні вибито 60 пластикових вікон, тож поки їх не замінять, не можливо відновити теплопостачання, а відтак і повноцінну роботу медустанови.
Не працюють у зоні евакуації і школи та садки. За словами міського голови Оксани Андріанової, вони відновлять роботу після офіційного дозволу на повернення жителів у свої домівки.
Міська рада та райдержадміністрація працюють із першого дня евакуації. Їх робота зосереджена на проведенні евакуації населення, забезпеченні функціонування пунктів тимчасового перебування евакуйованих.
У головному управлінні Пенсійного фонду повідомили, що пенсії нараховують за графіком. Щоправда, отримати її в зоні евакуації можуть поки що не всі.
Зокрема, директор Чернігівської дирекції «Укрпошти» Олена Дорошенко повідомила, що адресна доставка здійснюватиметься за графіком лише у селах, що за межами зони евакуації.
12 жовтня відновили свою роботу Ічнянське та Гужівське поштові відділення. Отримати кореспонденцію та пенсії за графіком можна безпосередньо у відділеннях.
До речі, готівку в банкоматах можна було зняти і 9 жовтня. Зокрема, постійно здійснюється інкасація банкоматів «Приватбанку». Відділення не працює, але здійснити всі платежі і здати виручку можна через термінал самообслуговування. Він розміщений у приміщенні торгового центру «Городок». Із вівторка, 16 жовтня, «Приватбанк» планує відновити свою роботу.
Управління Державної казначейської служби відновило свою роботу 10 жовтня.
Андрій Грудницький
Переглядів: 394 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук