"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Грудень » 6 » Військову частину наступного року реформують
12:52
Військову частину наступного року реформують

Військова частина А 1479 у Дружбі продовжить функціонувати. Але з початку 2019 року буде реформована у зв’язку з переходом на новий штат.

– Після запровадження воєнного стану військова частина приведена у повну бойову готовність, – повідомив в. о. командира Олег Петрушко. – Особовий склад несе службу в посиленому режимі за місцем дислокації. Водночас триває ліквідація наслідків надзвичайної події, що сталася 9 жовтня. На адміністративно-господарчій території військової частини підрядні організації відновлюють житлові помешкання та адміністративні будівлі: ремонтують покрівлі, встановлюють нові металопластикові вікна, двері.
За словами Олега Петрушка, у рамках плану реалізації доручення Президента з будівництва гуртожитків для Збройних сил, у військовій частині будують триповерховий гуртожиток поліпшеного типу. Розрахований він на 250 військових служби за контрактом. Поверхи будуть поділені на блоки, які складатимуться з двох кімнат, душової та вбиральні. Кімнати розраховані на чотирьох військовослужбовців. На кожному поверсі передбачено кухню, кімнату для прання та сушіння білизни.
Нині військова частина готується до найважливішого свята – Дня Збройних сил України. Військовослужбовці, які доклали найбільше зусиль для ліквідації надзвичайної події, будуть нагороджені грамотами, відомчими відзнаками та цінними подарунками.

Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Фото Олега Михайленка
Переглядів: 473 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук