"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Лютий » 22 » В Ольшані відкрили тренажерну залу
15:54
В Ольшані відкрили тренажерну залу

Це єдина така зала у районі, де на тренажерах безкоштовно можуть займатися усі охочі.
У місцевому будинку культури під неї обладнали одну із кімнат. Кошти у цю справу вклали місцеві підприємства: ПСП «Каштан» (керівник Олександр Бондар) та ТОВ «Агрофірма «Надія» (керівник Віктор Кияновський). Як сказав ініціатор відкриття зали, тренер спортивного клубу «Берег» Олег Кравець, тут встановили спортивний інвентар олімпійського стандарту, бо від його якості залежить здоров’я людини.
Поки що встановлені чотири тренажери: кардіотренажер, машина Сміта, лавки для жиму та пресу. Як пообіцяв односельцям Олександр Бондар від імені спонсорів, вони докуплять знаряддя та обладнають ще одну кімнату для гри у теніс.
Тренажерна зала працює щодня, за розкладом будинку культури. Одночасно можуть займатися 4-5 чоловік. Тренуються під керівництвом місцевих спортсменів та ентузіастів: Ігоря Решетила й Василя Смолкіна.
Урочисте відкриття відбулося 16 лютого. Символічну стрічку перерізали очільниця Ічнянської громади Оксана Андріанова, в. о. голови РДА Валентина Рябчун, директор «Каштану» Олександр Бондар та генеральний директор «Росток-Холдингу» Микола Копил.
Після відкриття охочі позайматися випробовували тренажери. Тут займаються діти, молодь та люди старшого віку, з поміж яких є і жінки, найстаршій з яких Світлані Кондрич 51 рік.
– Дуже добре, що все більше молоді долучається до здорового способу життя. І якщо вони займатимуться по годині тричі на тиждень – це великий плюс для їхнього здоров’я і розвитку, – зазначив Ігор Решетило.
Світлана Цюпка
Фото автора

Школярі випробовують свої сили
Переглядів: 521 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук