"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Листопад » 3 » У самогубство Анни рідні не вірять. Проситимуть розібратися екстрасенсів
15:17
У самогубство Анни рідні не вірять. Проситимуть розібратися екстрасенсів
Життя 24-річної ічнянки Анни Калашник обірвалося 21 жовтня. Дівчину знайшли повішеною на кладовищі в Носівці. Розмови про її смерть ще й досі не вщухають у місті.
Анна декілька місяців працювала у Носівці на «Новій пошті». Напередодні у відділенні виявили недостачу великої суми, й, ходять чутки, що можливо, через це дівчина повісилася.
– Не вірю, що вона могла таке зробити. Гарна дівчина, добросовісна, відповідальна. У нас працювала років два. Ніколи не запізнювалася на роботу, могла й раніше прийти. Сама бралася розвантажувати посилки, нікого не чекала, – розповідає керівник Ічнянського відділення «Нової пошти» Людмила Дем’янець.
Її мама, Світлана Денисенко,тежне вірить у самогубство доньки.Й не вірить у те, що могла взяти з каси гроші або ж одягти петлю через недостачу. Мова йде про майже 42 тисячі гривень – саме таку суму озвучили родичам дівчини носівські поліцейські.
Як говорять рідні, вона була впевненою у собі, доброзичливою та радісною. Будувала плани на майбутнє й мріяла про щасливу сім’ю. Анну дуже любили рідні. Її за рідну доньку мала тітка Оксана, у якої немає власних дітей. Аще дівчина була єдиною онукою. Тож завжди мала підтримку родини.
Мама розповіла,що до Ніжинського моргу поїхала з чоловіком, але дозволили зайти лише йому. Він помітив подряпину на руці у Анни. Більше ніяких ран та синців на тілі доньки не бачив. Медекспертиза ознак насилля не виявила.Тож що могло статися? Рідні губляться у здогадах…
Наразі триває розслідування, яке проводить носівська поліція. Близькі та родичі дівчини не можуть оговтатися від страшного горя, бо для них це велика втрата. Вони вже подали звернення до екстрасенсів на телеканал СТБ і сподіваються, що ті допоможуть розібратися у трагедії.
Ярослава Середа
Переглядів: 483 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук