"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Жовтень » 13 » У Парафіївці урочисто проводжали новобранців
08:46
У Парафіївці урочисто проводжали новобранців
6 жовтня у селищному будинку культури відбулися урочисті проводи призовників на строкову військову службу до лав Збройних Сил України.
До молодого поповнення українського війська звернулася селищний голова Валентина Карпенко. Вона побажала юнакам з честю виконати почесний обов’язок і змужнілими й здоровими повернутися додому. Від виконкому вручила новобранцям подарунки.
Військовий комісар Василь Кацалап переконаний, що перебування в армії надасть їм впевненості, мужності та фізичного гарту і побажав, щоб хлопці збагатились новими знаннями і обов’язково хорошими друзями.
З побажаннями дружби і легкої служби звернувся військовослужбовець, який нещодавно повернувся із зони дій в АТО, Тарас Шевченко. Він наказав хлопцям гідно захищати нашу землю і повернутися до своїх рідних. Адже армія – це перше найважче випробування в житті, випробування на зрілість, мужність, твердість характеру, це школа справжньої чоловічої дружби та взаємоповаги.
Благословив завтрашніх солдатів настоятель Свято-Георгіївської і Свято-Миколаївської церков Київського патріархату отець Михайло. Як символ оберегу кожному подарував натільний хрестик та ікону.
Привітали хлопців учні Парафіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованці дитячої музичної школи, учасники художньої самодіяльності.
Людмила Пікуль-Дряпко, спеціаліст загального відділу Парафіївської селищної ради
Переглядів: 477 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук