"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Вересень » 15 » У Гужівській школі відкрився спортивний комплекс
11:07
У Гужівській школі відкрився спортивний комплекс

У Гужівській школі відкрився спортивний комплекс

Цьогорічне 1 вересня для учнів Гужівської ЗОШ стало особливим: на території школи відкрився спортивний комплекс. Подібний є лише у Бурімці, але значно менший.

Тут компактно розмістилися волейбольний і баскетбольний майданчики, столики та лавочки, дві бесідки, гірки, гойдалки і каруселі. А ще – дванадцять різноманітних тренажерів.

Символічну стрічку перерізали депутат обласної ради Віктор Кияновський, Гужівський сільський голова Тетяна Коломієць та директор ТОВ «Комбікормник» Микола Буренко. Адже комплекс власноруч виготовили і змонтували працівники товариства. Це вже четвертий майданчик, який вони збудували з ініціативи та фінансової підтримки депутатів Аграрної партії Ічнянщини. Перші три відкрили в Ічні: на вулицях Білосток, Перемоги та Академіка Корольова. За таку активну громадянську позицію депутата районної ради Миколу Буренка керівник ГО «Народна рада Ічнянщини» Віталій Чешко нагородив орденом.

Урочисту частину заходу продовжив цікавий концерт, який підготували гуртківці районного будинку дитячої творчості. І, на радість усієї дітвори, безкоштовними солодощами та морозивом пригощав торговий дім «Браво».

Андрій Грудницький Фото автора

Переглядів: 529 | Додав: gam-ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук