"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Жовтень » 13 » Що відбувається у Дружбі?
09:18
Що відбувається у Дружбі?
Після нещодавніх вибухів на військовому складі у Калинівці різко підвищився суспільний інтерес до нашої військової частини. Говорять, що за півтора-два тижні поблизу її охоронного периметру то затримали журналістів, то кружляли безпілотні апарати. А ще говорять, що почалася підготовка до евакуації населення. Що ж із того правда?
У поліції та СБУ чутки про безпілотники коментувати відмовилися. Працівники бази говорять, що нічого такого не чули.
А щодо евакуації в. о. начальника сектору надзвичайних ситуацій РДА Олександр Кнатько повідомив, що у районі впродовж останнього тижня триває підготовка до навчань з евакуації населення. Навчання мають відбутися 19 жовтня, але людей з домівок вивозити не будуть.
До того ж базу перевіряла військова прокуратура Чернігівського гарнізону Центрального регіону України. Як зазначено на їхньому сайті, виявлені порушення у сфері використання бюджетних коштів, а також в організації зберігання і розміщення боєприпасів, їх охорони і протипожежної безпеки. Перевірку провели в рамках досудового розслідування за фактом диверсії на території складів боєприпасів поблизу Калинівки Вінницької області.
Андрій Грудницький
Переглядів: 481 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук