"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Червень » 23 » «Привезіть мені тромбоцити»
13:18
«Привезіть мені тромбоцити»

Дмитрик Поковба 2013 року народження з села Іваниці з листопада 2016 року постійно перебуває в лікарні: спочатку гематологія ЧОДЛ, потім відділення інтенсивної хіміотерапії онкогематології ОХМАТДИТу. У грудні поставили діагноз - апластична анемія, тяжка стадія, тромбоцитопенія.
Дмитрик пройшов курс імуносупресивної терапії препаратом Атгам, гормональні препарати, препарат для стимуляції лейкоцитів, постійні переливання складових крові. Також одночасно проходить терапію імунодепресантами, приймає антибактеріальні, протигрибкові та противірусні препарати у відділенні ІХТ онкогематології ОХМАТДИТу в місті Київ. На сьогодні важливо вберегти його від будь-якої інфекції чи бактерій.
Страшно уявити через що пройшла дитина за весь цей час, але він сильний хлопчик, він усе витримає. Коли в нього беруть кров на аналіз, він навіть не плаче.
Триває сьомий місяць, як лікарняні палати замінили Дмитрику рідні стіни домівки. Цей трирічний малюк уже розуміється на медичних термінах. Нещодавно на запитання двоюрідної сестрички, що йому привезти на гостинчик, він відповів: «Привезіть мені тромбоцити».
Дмитрик пройшов єдине лікування, яке взагалі існує для цієї хвороби. Але, на жаль, покращення було тимчасовим. Рецидив... Стан дитини тяжкий як фізично, так і психологічно, адже дається взнаки довготривале лікування.
Єдиний шанс на життя – пересадка кісткового мозку. За словами лікарів, це потрібно зробити терміново.

Батьки не підійшли як донори, а трансплантацію від неродинного донора в Україні не роблять. Єдиний шлях до одужання - клініка за кордоном. Вартість самої пересадки – від 170 тис. євро залежно від стану здоров’я дитини. На сьогодні батьки чекають рахунок та запрошення на лікування з-за кордону.

Дякуючи чуйним людям, на спеціальний банківський рахунок для лікування Дмитрика вже надійшла суттєва фінансова допомога. Але цієї суми не вистачить і на пошук донора…
Рідні щиро вдячні всім, хто допомагає, і вірять, що земляки знайдуть можливі способи допомогти – і операція пройде вчасно й успішно.

Кожні перераховані навіть 5 грн. для Дмитрика дуже ВАЖЛИВІ!

РЕКВІЗИТИ для допомоги
Поковба-Павленко Людмила Миколаївна (мама). Тел. 0979478843.
ПриватБанк - 5457 0822 3257 8935
Райффайзен Банк Аваль
(можливе перерахування з Приват та ін. банків)
Ідент. код одержувача 3179702226
Рахунок 2625 224 6631
МФО 322904 призначення: поповнення КР №1188567000
Поковба-Павленко Людмила Миколаївна (на лікування Поковби Діми)
А також «скриньки» в магазинах та установах Ічні і району.
Переглядів: 467 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук