"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Квітень » 19 » Парафіївська громада провела хлопців до війська
14:13
Парафіївська громада провела хлопців до війська

12 квітня у Парафіївському селищному будинку культури відбулися урочисті проводи призовників на строкову військову службу до лав Збройних сил України.
Цьогорічного весняного призову з Парафіївської територіальної громади на службу мають відправитися три юнаки: Артем Головач, Мирослав Сідей та Андрій Бондаренко.

З вітальними словами та найкращими побажаннями звернулися до призовників селищний голова Валентина Карпенко та заступник військового комісара начальник територіальної оборони Ічнянського районного військового комісаріату капітан Роман Букша. Вони побажали юнакам міцного здоров’я, успіхів, з честю виконати почесний обов’язок громадянина України, змужнілими і здоровими повернутися додому, де на них чекатимуть їхні батьки та рідні. У ці тривожні та нелегкі часи нашій Батьківщині як ніколи потрібен захист і надійний тил. Під час урочистостей новобранцям селищний голова вручила подарунки та обереги.
З великим хвилюванням виступала мати одного з призовників – Тетяна Головач. Від імені батьків вона побажала синам, щоб у щоденному армійському житті їх оберігала материнська молитва та зігрівали спогади про батьківську домівку і вручила коровай – символ домашнього тепла і любові.
До всіх привітальних слів, які в цей урочистий день надійшли на адресу призовників приєдналися учні Парафіївської ЗОШ І-ІІІ ступенів, вихованці дитячої музичної школи, самодіяльний художній колектив «Оберіг» Южненського сільського будинку культури і порадували присутніх своїми яскравими виступами.
Людмила Пікуль-Дряпко, спеціаліст загального відділу Парафіївської селищної ради
Переглядів: 347 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук