"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2011 » Серпень » 5 » Нові «вуха» для Наталії
12:37
Нові «вуха» для Наталії
Останньої середи липня, під час проведення єдиного дня депутата, у якому брав участь і проводив особистий прийом громадян народний обранець обласної ради Валентин Запорощук, його особливо схвилювала доля 27-річної ічнянки Наталії Шут, яка від народження має серйозні вади слуху і без слухового апарату їй не доступне стоголосся світу.
Для невеличкої родини Шутів – мами-пенсіонерки та доньки інваліда ІІІ групи вартість якісного слухового апарата, як кажуть, «непідйомна». Був час, коли дівчина користувалася вітчизняними зразками, але вони служили не більше двох років, а пристрій датської фірми, який майже дев’ять років тому придбали для Наталі Федір Шпиг та Володимир Рог, відпрацював свій термін придатності.
Тендітна, невеличкого зросту Наталка виконує сама всю домашню роботу, бо її мама хворіє, а більше допомогти – нікому. Як і захистити від жорстокого світу реальності. І, ніби янгол-охоронець, з’явився Валентин Анатолійович, подарувавши дівчині розмаїття звуків навколишнього світу. У день Пророка Іллі він зустрівся з Наталею Шут і вручив їй життєво важливий, а тому й неоціненний для дівчини подарунок – слуховий апарат швейцарського виробництва. Тож у Наталії тепер є нові «вуха» і віра в те, що світ таки не без добрих людей.
Микола Смілик.
Переглядів: 689 | Додав: 12345 | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук