"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Листопад » 3 » Нова книга юної поетеси
15:42
Нова книга юної поетеси

На засіданні районного об’єднання літераторів «Криниця» відбулася презентація книги юної поетеси Діани Швидченко «Мого дитинства світ».
Не лише в Ічні, а й далеко за її межами знають юну школярку Діану Швидченко. Вона – переможець всеукраїнських і міжнародних поетичних конкурсів та фестивалів у Чернігові, Ялті, Балаклаві, Дніпрі. Чотириразовий лауреат і дипломант літературно-мистецької премії фонду Віталія Шевченка «Родина», «Ічнянщина», «Україна».
Керівник літературного об’єднання Станіслав Маринчик дав аналіз книзі, зазначивши, що вона гарно ілюстрована і гідна міжнародного рівня. Члени «Криниці» та гості у своїх виступах відмітили, що поезії Діани різнопланові за тематикою, навіюють різні відчуття і переживання.
Щиро вітала свою ученицю перша вчителька Оксана Писана.
А голова правління ПАТ «Ічнянський завод сухого молока та масла», депутат Чернігівської обласної ради від Аграрної партії Віктор Кияновський, за сприяння якого видана книга, сказав, що вона – обдарована дівчинка, яка в своїх поезіях безмежно любить свій рідний ічнянський край, родину, чарівну Україну.
Наставники Діани Швидченко від щирого серця зичили їй міцного здоров’я, добре навчатися в школі, творчих успіхів задумів і здійснення мрій.
Ольга Штепа, член Національної спілки письменників України
Переглядів: 404 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук