"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Червень » 23 » Руслана Цинковська мріє подорожувати, щоб пізнати світ
13:53
Руслана Цинковська мріє подорожувати, щоб пізнати світ

Для кожного молодість асоціюється з чимось особливим. Для 16-річної Руслани Цинковської з Парафіївки, наприклад, це період, коли можна реально кайфувати від життя, адже проблеми здаються не такими серйозними, як у дорослих. Це час сповнений енергії, краси. Але це й відповідальна пора вибору майбутньої професії.
Руслана мріє стати журналістом, щоб спілкуватися з різними людьми, подорожувати іншими країнами і пізнавати новий для себе світ. Дівчина щойно закінчила Парафіївську школу і вже зробила перший крок у своє майбутнє – навесні отримала Міжнародний сертифікат рівня В2, який підтверджує достатній рівень знання англійської мови. І стала студенткою Варшавської академії фінансів та бізнесу Вістула. Руслана говорить, що зробила правильний вибір.
Місцеву школу закінчила відмінно, знає отримала добрі знання з англійської мови. Тож аби використати свій потенціал і досягнути поставленої мети у житті дівчина вирішила навчатися за кордоном. Вона вважає, що саме гідна освіта займає вагоме місце у досягненні своєї мрії. Її вибір підтримали батьки Хоча тато, як каже Руслана, був налаштований трохи критично. Тож майбутній студентці хотілося йому довести, що вона зможе, а критика давала їй ще більшої наснаги й бажання ставати кращою.
До здійснення мрії йти нелегко, не все виходить з першого разу, – переконана Руслана Цинковська.Головне – не боятися. Бо коли тобою опановує страх – починаєш втрачати всі шанси.. Треба радіти, що зміг спробувати, не зважаючи на результат. Якщо докласти зусилля, наполегливість – все вийде, адже у молоді більше перспектив, ніж у дорослих.
Дівчина вважає, що молодість водночас має й багато проблем. Найбільш поширена з них – залежність від інформаційних технологій. З появою комп’ютерів, смартфонів та глобальної мережі молодь практично живе у віртуальному світі, спілкуючись у чатах та соціальних мережах більше, ніж зі своїми рідними та друзями.
Руслана зізнається, що сама проводить по кілька годин у Інтернеті. Тож часто змушує себе зайнятися чимось корисним, щоб цінувати свій час, пограти в улюблений волейбол, відпочити з друзями. Вона негативно ставиться до шкідливих звичок, які зараз поширені серед хлопців і дівчат. І переконана, що не треба змолоду псувати своє здоров’я й жити так, щоб приносити користь собі, світу, Україні.
– Життя пройде, немов вода, і відцвіте, немов вишнева гілка... в житті одна помилка – не біда, біда, коли усе життя – помилка. – Руслана цитує слова Ліни Костенко і додає, – а взагалі молодим бути зовсім просто і надзвичайно круто!

Світлана Цюпка
Фото автора
Переглядів: 536 | Додав: lora | Рейтинг: 5.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук