"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2010 » Серпень » 13 » Короткі новини2
09:36
Короткі новини2

Полювання перенесено

   За розпорядженням [ ?]Чернігівської обласної державної адміністрації на території регіону полювання на пернату дичину переноситься на 4 вересня. У зв’язку із встановленням високого класу пожежної небезпеки через погодні умови та з метою попередження можливих пожеж у лісових масивах, на сільськогосподарських угіддях і торфовищах.

 

                      Рекорд не перевершено

  Про те, що Десна, оспівана Довженком, дарує й нині радість митцям та рибалкам пересвідчився й працівник РБК Микола Скрипка з Ічні. [$CUT$ ?]Недавно він  з підприємцем Олексієм Крутіковим та його 14-річним сином Олексієм рибалили на красуні-річці. Результатом поїздки були трофеї: Микола Скрипка упіймав судака вагою 6 кг 200 грамів та розміром до 65 см, а напарник – трикілограмового сомика. Хоча наймолодшому рибалці цього разу пощастило  менше, але старші не дотягують до його рекорду 2007 року, коли хлопець упіймав сома вагою 18 кг 200 грамів і довжиною 140 см.

 

Видно, хоч голки збирай

   У Парафіївці на вул. Новозаводській відновлено освітлення у вечірні години. Селищна рада, за рахунок місцевого бюджету, також замовлено виготовлення проектно-кошторисної документації на будівництво електроліній  для освітлення вулиць ім. Т. Шевченка, ім. Олександра Агеєва та ім. Тарновського.

 

ДПІ інформує                        Плата за землю

   15 серпня та 15 листопада – крайні терміни сплати рівними частинами податку за землю, що регламентується Законом України «Про плату за землю». За несвоєчасну сплату нараховується пеня за кожний день прострочення та штрафні санкції у розмірах 10, 20 та 50 відсотків, залежно від терміну  затримки сплати податку.

Переглядів: 726 | Додав: gam-ua | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук