"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2010 » Серпень » 13 » Короткі новини
09:34
Короткі новини

МКК «Сінком» все ще попереду

   Відбувся 13-й тур чемпіонату району з футболу. Він приніс наступні результати: «Фортуна» (Южне) – «Зірка» (Дружба) 2:1; «Динамо» (Ічня) – «Надія» (Агротрейд) 3:1; ФК «Дорогинка» – «Штурм» (Ічня) 3:1 та «Нива» (Іваниця)  – «МКК «Сінком» (Ічня) 1:2. За підсумками тринадцяти турів попереду футболісти «МКК «Сінком», які мають 26 очок. На другому і третьому –  відповідно команди «Динамо» та «Зірка». Вони мають по 22 очка кожна.

           Крадіжки за одним сценарієм

   З 7 по 9 серпня у районі сталося дві крадіжки. Перший злочин невідомі особи скоїли у магазині с. Вишнівка. Розбивши стекла у вікнах та розігнувши металеві грати, вони проникли до торгового закладу і викрали продукти харчування та горілчані вироби. Подібна крадіжка сталася і в Андріївці. У магазині, крім продуктів харчування, викрадено й 200 грн. виручки. Обидва магазини належать Дорогинському сільпо. Суми збитків не встановлені, триває перевірка.

        Затриманий «ДЕУ Ланос»

  9 серпня вночі працівники міліції Прилуцького взводу дорожньо-патрульної служби затримали в Ічні автомобіль «ДЕУ Ланос». Ним керував громадянин Ж. 1980 р. н. із Конотопського району. Крім нього, в  автомобілі знаходилися три невідомі особи. Під час перевірки на задньому сидінні було виявлено дві поліетиленові сумки з речовиною рослинного походження, схожою на мак.

Переглядів: 770 | Додав: gam-ua | Рейтинг: 1.0/1
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук