"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Листопад » 10 » Гужівка осучаснилася
15:34
Гужівка осучаснилася

Гужівці першими у районі встановили популярний серед молоді арт-об’єкт «Я люблю…» Металева конструкція завдовжки шість метрів та один метр у висоту прикрасила центр села. Інсталяція зроблена за зразок тих, що уже є в інших містах України та за кордоном. І стала дуже популярною.
– Центр нашого села пустував. Місця чимало, тож поспілкувавшись із молоддю, вирішили встановити ось такий напис. Хотілося б, щоб наше село було сучасним і привабливим і щоб кожен гужівчанин його любив, – зазначає сільський голова Тетяна Коломієць.
Кошти надало місцеве сільськогосподарське підприємство ПП «Агротрейдер» (керівник Михайло Бондар). Два тижні його майстрував зварювальник із Лосинівки Ніжинського район. До речі, торік він виготовив подібний напис у своєму селі.
Така родзинка Гужівки вже стала своєрідною фотозоною як для місцевих жителів, так і для гостей. У багатьох на сторінці в Інтернеті вже розміщені світлини на тлі напису. Поряд висадили туї, ялини, ялівець, облаштували й клумби, на яких навесні зацвітуть тюльпани.

Світлана Цюпка
Переглядів: 579 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук