"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Червень » 22 » Гуртківців будинку творчості стримує брак власного приміщення
13:54
Гуртківців будинку творчості стримує брак власного приміщення

У районному удинку дитячої та юнацької творчості діє 25 гуртків за п’ятьма напрямками. Протягом року тут проводять різноманітні заходи:вікторини, конкурси, розважальні програми. І навіть зараз керівникам гуртків не до відпочинку.
Нині його викладачі – часті гості пришкільних таборів шкіл міста і району, де з учнями проводять різноманітні розважальні заходи та майстер-класи: навчали дітей виготовляти із фольги павуків, прикраси з бісеру, паперові квіти, кошики із паперових трубочок, ляльки-мотанки. Керує сувенірним гуртком Валентина Калайда.
Із учнями з Гмирянськогой Тростянецького пришкільних таборів проводили ігрові заняття, а з вихованцями Бурімського – ще й майстер-клас з паперопластики.
Учні школи №4 взяли участь у розважальній програмі та флеш-мобі, які підготували хореограф Марина Крупичко та педагог-орагнізатор Олена Марченко. Діти змагалися у спритності, малювали, відгадували кольори. Було весело!!!
– Ми із задоволенням навчаємо школярів творчості, проводимо з ними змістовні дозвілля,– розповідає керівник будинку Юлія Семенах. – Але стримує те, що не маємо власного приміщення. Також немає власного транспорту. Якби не допомога спонсорів, на багато конкурсів навіть не змогли б поїхати. До речі, наші вихованці протягом навчального року на всеукраїнських конкурсах посіли три перші місця та одне друге,на обласних – вісім перших, три других та чотири третіх.
Наразі педагоги їздять до таборувальників рейсовим автобусом. Зокрема, відвідали пришкільні табори на базі Ольшанської та Дружбинської шкіл, де вчили робити лелек із сіна.
Світлана Цюпка
Фото автора

На фото автора:
Керівник гуртка «Фітодизайн» Людмила Огієнко з ольшанськими таборувальниками проводить майстер-клас з виготовлення пташок із сіна

Діти із табору школи №4 із задоволенням взяли участь в ігровій програмі «Кольорова гра». Михайло Залозний не хоче підвести свою команду.
Переглядів: 380 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук