"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Березень » 15 » Громада затвердила план розвитку на найближчі три роки
15:26
Громада затвердила план розвитку на найближчі три роки

Депутати міської ради затвердили план соціально-економічного розвитку Ічнянської міської об’єднаної громади. У додатку до плану більше сорока завдань та заходів, які планується реалізувати впродовж 2018-2020 років. За умови наявності коштів.
Як видно з інфографіки (складено на основі затвердженого плану ichnya.cg.gov.ua/web_docs/7828/2018/02/docs/15.2Додаток), значні роботи планується провести для енергозбереження у закладах освіти. Крім того, заплановані ремонти та будівництво водогонів, заміна технологічного обладнання водоканалу, придбання спецтехніки для комунальних підприємств. Також у перспективі – розробка схеми планування території населених пунктів, знесення аварійних дерев та ремонт вуличного освітлення, створення центрів доступу відвідувачів сільських бібліотек до мережі інтернет.
Упродовж трьох наступних років працюватимуть і над забезпеченням лікарів житлом та залученням у лікарню кадрів дефіцитних спеціальностей. Ну і звичайно, заплановано проведення реконструкції та капітальний ремонт доріг міста і сільських населених пунктів ОТГ.
Крім того, планом передбачено формування позитивного інвестиційного іміджу громади та поліпшення інвестиційної привабливості території. Досягти цього планують, поміж іншого, за рахунок підготовки маркетингових матеріалів для інвесторів. Збираються в громаді працювати і над розвитком туризму.
За необхідності до програми можуть вносити зміни.
Андрій Грудницький
Переглядів: 504 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук