"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2018 » Червень » 22 » Град побив городину
14:19
Град побив городину

Злива з градом накрила Ічню, Гужівку та Гмирянку ввечері у п’ятницю, 15 червня. За півгодиниград місцями побив городину, пооббивав плоди з фруктових дерев. В окремих оселях погоріли тюнери. Одним словом, негода клопоту завдала.
«На город страшно було дивитися, усе стояло потолочене. А ще було грузько, як у болоті»,– бідкалися жителі міста. Найбільше – з вулиць Вокзальної, Лісової, Дрофаня, Травневої, Журавлиної. Льодини подекудирозміром з велику квасолинупотрощилигородину. Відсічені розлогі пагонивалялися поряд із пошматованими рослинами. Із кущів помідорів залишилися лише обламані при землі стебла. Тож наступного дня та у неділю господині знову купували розсаду та насіння.
На початку вулиці Бочанівки городина кілька днів стояла у воді. Там, кажуть, вода постійно тече з дороги у двори та на город. У минулому році було настільки мокро, що все літо ходили у чоботях.
Допомога ічнянських рятівників знадобилася одному власнику садиби на вулиці Швидченка, де викачували воду з підтопленого льоху.
На щастя, негода не завдала значних збитків. Офіційної інформації про пошкодження чи руйнування немає.
Світлана Цюпка
Фото Вікторії Семенах
Переглядів: 386 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук