"Трудова слава" ІЧНЯНСЬКА ГАЗЕТА

Категорії розділу

Головна » 2017 » Листопад » 10 » АТОвець Андрій Святний помер від серцевого нападу
15:27
АТОвець Андрій Святний помер від серцевого нападу

Шостого листопада на Шибенському кладовищі, поряд з могилою батька, поховали 50-річного капітана ЗСУ, учасника бойових дій в АТО Андрія Святного з Ічні.
Він був кадровим офіцером. У 1987 році закінчив Пермське військове авіаційно-технічне училище. Служив у частинах ВПС та прикордонних військах. Звільнившись із лав Збройних сил України, працював у Райагробуді, на молочноконсервному комбінаті.
З першої хвилі мобілізації – знову на військовій службі. Служив за контрактом в Ічнянському райвійськкоматі, з 2015 року – у військовій частині у Гончарівському. У складі бойового підрозділу 1-ї танкової бригади відважний ічнянець захищав східні кордони нашої держави в зоні АТО. Наприкінці жовтня закінчився контракт і він був звільнений у запас.
Два тижні тому повернувся до родини у мирну Ічню. Раптова зупинка серця обірвала життя чоловіка. У пам’яті рідних, друзів, земляків, побратимів він назавжди залишиться чуйною, життєрадісною і позитивною людиною. Андрій ніколи не жалівся на свої хвороби, дуже любив життя, дітей та онуків.
Наталія ЄПІФАНОВИЧ
Переглядів: 756 | Додав: lora | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]

Пошук